Direct Bespaar Advies

 
EXPERTS IN KOSTENBESPARING
Als ondernemer wilt u natuurlijk niet onnodig veel betalen voor vaste lasten. 
Direct Bespaar Advies laat aan de hand van een onafhankelijk advies graag zien waar u kosten kunt besparen.
 

Wij zijn (top)partner van de internet-, tv- en (mobiele) telecom providers zoals de KPN, Ziggo, XS4All en de energieleveranciers zoals de NLE, Essent, Nuon, Engie en vele andere partijen. Ook hebben wij partners op het gebied van verduurzaming voor oa zonnepanelen en LED verlichting.

Wij worden onder andere ingezet bij het informeren en ontzorgen van ondernemers, over de gewijzigde pakketten, het doornemen van de verschillende mogelijkheden en het opzetten van een energieplan ten behoeve van de Wet milieubeheer voor energie besparende maatregelen.

Als onafhankelijk adviesbureau zijn wij in staat om u een eerlijk en neutraal advies te geven die aansluit bij uw wensen en eisen. Ook als u bij uw huidige leverancier wilt blijven kunnen wij ervoor zorgen dat u gaat besparen zonder over te stappen. Dit kunnen wij realiseren middels prijsafspraken die wij hebben gemaakt met de partners, providers en de leveranciers. Aangezien deze afspraken een aanzienlijk voordeel voor u opleveren hebben wij hier ons verdien model aan gekoppeld. Wij vragen namelijk 20% van uw besparing. Hiermee creëren we een win, win situatie.

U kunt klant blijven bij uw huidige leverancier alleen kunnen wij lagere tarieven voor u realiseren.

Overstappen is bij ons geen must, maar een optie. Wij komen dan ook graag langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.