WIN EEN JAAR LANG ONDERNEMEN BIJ DE VERBINDERIJ! (inclusief bedrijfsadvies!)

Heb je een goed ondernemingsidee? Dan maak je kans op een fantastische prijs ter waarde van € 7.000,-: een jaar lang gratis gebruik van een geheel ingerichte bedrijfsruimte in de Verbinderij, inclusief alle faciliteiten, voorzieningen én coaching! Zo maak je van een goed idee een goed bedrijf!

De prijs

Een jaar lang:

• Gratis gebruik van een geheel ingerichte ruimte van 22 m2 inclusief verwarming, elektra en wifi verbinding;
  • Gratis gebruik van alle voorzieningen en faciliteiten in De Verbinderij;
  • Financiële coaching door Roy Hermans, fiscaal- en bedrijfsadviseur;
  • Bedrijfsmatig advies door Lennart Stultiëns, adviseur Werving & Selectie, Detachering en Payroll;
  • Persoonlijke coaching door Daphna van Zoeren, provocatief trainer & coach.
MOODZfotografie-001web

Wat moet je doen om kans te maken op een jaar lang gratis ondernemen in de Verbinderij?

Vanaf 18 december 2018 kun je je middels dit inschrijfformulier inschrijven voor de wedstrijd. De inschrijving sluit op 1 maart 2019, waarna de vakjury de ingezonden ideeën beoordeelt en 3 finalisten kiest. De 3 finalisten bereiden een pitch voor en presenteren hun ondernemingsidee op 15 maart 2019 aan de vakjury en aan het publiek in De Verbinderij, waarna de winnaar wordt gekozen. De ruimte kan vervolgens op 21 maart worden betrokken.

Welk idee wint?

De jury beoordeelt de inzendingen op haalbaarheid en duurzaamheid van het idee. En: hoe wordt de wereld een stukje mooier of beter door jouw bedrijf?

Je kunt mee doen aan de wedstrijd als je:

• 16 jaar of ouder bent;
  • de Nederlandse nationaliteit hebt of in bezit bent van een Nederlandse verblijfsvergunning;
  • startende ondernemer bent;
  • de te winnen ruimte ook daadwerkelijk kunt gebruiken;
  • vóór 1 maart 2019 een correct ingevuld inschrijfformulier in hebt gediend.

Dus heb je een goed ondernemingsidee?

PAK DEZE KANS & SCHRIJF JE IN!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Daphna van Zoeren op 06-41239224 of met Lennart Stultiëns op 06-21851562.