Logo-Sandra-Coenen-RGB-300dpi-ZWART
Ik ben Sandra Coenen-Raemakers, Psycho-Energetisch Therapeut. Ik ben mama van Fem en Jez. Verder begeleid ik ook kinderen met een ontwikkelingsachterstand en/of autisme spectrum stoornis, adhd e.d.
 
In de huidige, vaak prestatiegerichte maatschappij ligt de druk hoog. Uit eigen- en werkervaring zie ik steeds meer (gevoelige) kinderen die moeite hebben met het verwerken van prikkels. Dit uit zich vaak in fysieke- en emotionele klachten, zowel thuis als op school. Met energetische therapie kun je een kind op jonge leeftijd al praktische handvaten geven om zichzelf te helpen. Ook wanneer je als ouder disbalans in jezelf, je omgeving en/of de opvoeding van je kinderen ervaart, kan energetische therapie helpend zijn. Je eigen balans is vaak onlosmakelijk verbonden met die van je kind. Energetische therapie geeft inzicht en helderheid in je eigen proces waardoor je op een meer bewuste manier om kan gaan met situaties die zich voordoen. 
 
Psycho-energetische therapie kan verder worden toegepast als aanvulling in de reguliere gezondheidszorg bij psycho-sociale klachten zoals: onverwerkte trauma’s, stress, burn out, rouwverwerking, het begeleiden van energiegevoeligheid en ondersteuning in het verhelderen van persoonlijke processen.